Архива вести
                   

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 30.11.2012. године

30. новембар 2012.

Позивамо вас да испратите прву посету председника Координационог тела Владе Србије, Зорана Станковића општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа 03. и 04. децембра.

Планирано је да председник Координационог тела посети општине Прешево, Бујановац и Медвеђу и том приликом се састане са председницима општина, шефовима одборничких група, представницима политичких партија, деканима Правног и Економског факултета из Медвеђe, председником Националног савета Албанаца и представницима ОЕБС-а.

У Бујановцу  ће у понедељак 03. децембра у 13 часова у Дому културе у малој сали бити потписани уговори са представницима малих и средњих предузећа из Прешева, Бујановца и Медвеђе којима су на конкурсу Координационог тела додељена бесповратна средства у укупној вредности 40 милиона динара. Након потписивања уговора уследиће изјаве за медије.

За медије који буду пратили посету 04. децембра у Медвеђи, изјаве за медије планиране су за 12 часова.

Током посете сниматељима је омогућено да свакли састанак забележе камером. У прилогу вам прослеђујем агенду посете. За сва додатна питања можете се обратити служби Координационог тела која вам стоји на располагању.

Преузмите документ:
Агенда посете