Архива вести
                   

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ 24.10.2013.

24. октобар 2013.

Позивамо вас да у петак 25. октобра у 12 часова у Спортском центру „Младост“ у Бујановцу присуствујете „Олимпијском часу“ који ће бити реализован за децу основних школа из Бујановца, кроз пет радионица. Посебни гости деци биће Председник Олимпијског комитета, Владе Дивац и потпредседник Олимпијског комитета, Жарко Паспаљ, који ће тога дана доћи у Бујановац  да присуствују одржавању часа са децом.  Олимпијски комитет Србије и Фонд спорта и олимпизма, у сарадњи са Координационим телом Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу и општином Бујановац, организују „Олимпијски час“ са циљем да деци скрену пажњу на то колико је важно бавити се спортом, развијати вештине и знања, неговати храброст, пријатељство, тимски дух, као и разумевање, поштовање и прихватање различитости.

Планирани долазак гостију је у 11 часова и 45 минута, када ће се Дивац, Паспаљ и председник Координационог тела,  Станковић, срести са председником општине Бујановац, Арифијем. Након тога у 12 часова у Спортском центру „Младост“ предвиђен је почетак Олипијског часа и обраћање гостију и домаћина. У 12 часова и 15 минута предвиђене су изјаве за медије.

Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станковић, присуствоваће тог дана, сахарани трагично настрадалог полицајца Горана Ђорђевића.