Архива вести
                   

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ – 15.09.2014

12. септембар 2014.

Позивамо вас да у понедељак 15. септембра од 11 часова испратите посету Зорана Станковића, председника Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, општини Медвеђа.

У 11 часова председник Координационог тела Станковић, састаће се у згради општине са председником општине Медвеђа, Слободаном Драшковићем, представницима Министарства пољопривреде, дикетором Управе за ветерину, Дејаном Бугарским, нечалником Управног Јабланичког округа, Владаном Марковићем, начелником Ветеринарске инспекције, Бобаном Павловићем и директором Ветеринарске станице у Лебану, Зораном Илићем. На сатанку ће бити речи о информацијама са терена о броју заражених, лечених и угинулих грла стоке која су оболела од болести „плави језик“

Након сусрета у општини Медвеђа од 12 часова до 13 часова учесници састанка обићи ће терен у селу Медевце и посетити пољопривредно газдинство Живојина Пијовића.

У 13 часова председник Координационог тела, Зоран Станковић, обићи ће поплављена подручја у насељу Чокотанци и у Сијеринској бањи. Обилазак терена биће завршен у 14 часова и 30 минута.

Изјаве за медије су предвиђене након сваког назначеног догађаја.