Архива вести
                   

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 12.02.2015

12. фебруар 2015.

Позивамо вас да у петак 13. фебруара од 12 часова испратите посету министра привреде, Жељкa Сертићса сарадницима, и председника Координационог тела за општине Прешево,  Бујановац и Медвеђа, Зорана Станковића, општини Бујановац. Овој посети у 14 часова и 30 минута придружиће се и министар рада, запошљавања и социјалне политике Александар Вулин.

Планом посете предвиђене  су следеће активности :

-Од 12 до 13 часова  у просторијама Координационог тела у Бујановцу, министар Сертић и председник Координцаионог тела Станковић, састаће се са председницима општина Прешево, Бујановац и Медвеђа, Рагми Мустафом, Нагипом Арифијем и Драгишом Петровићем, народним посланицима Ненадом Митровићем, Ризом Халимијем, Шаипом Камберијем и представницима канцеларија за локални економски развој.

Сминатељима ће бити омогућено да сниме почетак догађаја, а након састанка предвиђене су изјаве за медије.

-Од 13 часова и 15 минута до 14 часова и 15 часова, делегација предвођена министром Сертићем и председником Координационог тела Станковићем  обићи ће фирму „Мегал“(Лопардински пут бб ) у Бујановцу и фирму „Термопан глас“ (Бранка Радичевића 12), у Бујановцу

Медијима ће бити омогућено да сниме обилазак фирме и добију изјаве.

-Од 14 часова и 30 минута у великој сали Дома културе у Бујановц, министру Сертићу и председнику Координационог тела Станковићу, придружиће се министар рада, запошљавања и социјалне политике Алексанадар Вулин. Министар рада, запошљавања и социјалне политике, Вулин, том приликом ће доделити решења о исплати потраживања за 126 бивших радника Д.О.О. „Лагадо“, који је у стечају.

Након доделе решења у 14 часова и 45 минута предвиђене су изјаве за медије министра Вулина.  

-Од 14 часова и 45 минута до 16 часова и 15 минута у сали Скупштине општине Бујановац, министар Сертић ће разговарати са привредницима из општина Прешево, Бујановац и Медвеђа.

Медији ће бити у прилици да сниме сусрет министра и привредника, а у 16 часова и 15 минута предвиђене су изјаве за медије.

-У 16 часова и 30 минута у малој сали Дома културе министар Сертић ће одржати предавање студентима суботичког Одељења Економског факултета у Бујановцу.

Заинтересовани медији ће и овом приликом моћи да добију изјаве од министра Сертића у 17 часова.