Архива вести
                   

ПОЗИВ БУДУЋИМ ПОЛИЦАЈЦИМА

17. март 2014.

Представници Центра за основну полицијску обуку у Сремској Каменици, ће у уторак  18. марта организовати промотивне сесије програма који се односи на недавно раписани конкурс Министарства унутрашњих послова, Републике Србије за пријем нових полицајаца. Сесије ће бити организоване у полицијским станицама у Бујановцу у 12 часова, док ће у Прешеву бити у 14 часова и 30 минута истог дана, 18. марта.

Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, позива све заинтересоване кандидате да присуствују сесијама како би се детаљно упознали са условима конкурса и прикупили неопходну документацију.

Координационо тело још једном подсећа да ће свим заинтересованим кандидатима запослени у канцеларијама Координационог тела у Бујановцу и Прешеву пружати неопходну помоћ везано за конкурс.

Да подсетимо још једном, за полицијску управу Врања расписан је конкурс за 20 полазника. По завршетку једногодишњег стручног оспособљавања у Центру за основну полицијску обуку у Сремској Каменици, будући полицајци биће у обавези да проведу најмање три године на пословима за које су конкурисали.

О свим детаљима уписа, можете се информисати на званичном сајту Центра за основну полицијску обуку Сремска Митровица или у подручним полицијским управама.

МУП РАСПИСАО КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ НОВИХ ПОЛИЦАЈАЦА

Извор: Координационо тело Владе Републике Србије