Архива вести
                   

ПОМОЋ ПОРДИЦИ КОВИНИЋ ИЗ МЕДВЕЂЕ СТИЖЕ СА СВИХ СТРАНА

17. април 2012.

Београд - Помоћ за породицу Ковинић из села Газдаре код Медвеђе, која је за 28 месеци „појачана“ чак три пута са по две близнакиње, стиже сасвих страна.

После хуманитарне акције, путем које је за Мају, Бранислава и шест  девојчица, који су живели у тешким условима, прикупљено 1,7 милиона динара за нову кућу, у Газдаре су јуче стигли пакети пуни играчака, слаткиша, одеће, пелена и других потрепштина.

Циљ је да с овој породици обезбде редовни приходи тако што би пронашао посао за оца породице и организовала прва помоћ док породица не стане на своје ноге.

А врло брзо се ово и остварило. Ковинићима су у посету стигли и Милан Танасић, директор Централне набавке Концерна „Фармаком МБ“ из Шапца, и Филип Петровски, директор рудника „Леце“. Они су саопштили да ће Братислава Ковинића запослити и тако породици обезбедити редовне приходе. Поред тога, представници „Фармакома“ обезбедиће редовно снабдевање породице млеком Млекаре Шабац, а кроз дечји додатак настојаће да обезбеде што боље услове за одрастање Тамаре, Јоване, Јане, Александре, Петре и Миле.

Сви који су у могућности да помогну Ковинићима могу да уплате фиансијску помоћ на рачуне у Комерцијалној банци (205-9001011057682-75 - Бранислав Ковинић) и Банци Интеза (160-352587-03).Министарство финансија дало је рок заинтересованима до 4. маја ове године.