Архива вести
                   

Подношење пријава за доделу средстава за субвенције приватним предузећима у 2012. години у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа

18. октобар 2012.

Служба Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа расписала је Конкурс за доделу средстава за субвенције приватним предузећима у 2012. години у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа.

Средства у износу од 40 милиона динара намењена су малим и средњим привредним друштвима, предузетницима и задругама са територије три општине.

Техничку подршку за припрему документације подносиоцима пријаве ће пружати Привредна комора Србије и Регионална привредна комора Лесковац. У току трајања конкурса, за техничку помоћ око попуњавања пријаве, информације се могу добити у Привредној комори Србије на број телефона: 011/33 00 989 или електронску адресу: msp@pks.rs и Регионалној привредној комори Лесковац на број телефона: 016/25 00 11 или електронску адресу: kabinet@rpkle.rs.

Од 22. – 25.октобра 2012. године и 29.октобра 2012. године техничка помоћ у попуњавању пријаве, може се добити у општинама Бујановац, Прешево и Медвеђа:

  • општина Бујановац – Агенција за развој Бујановца и Прешева (дом културе)
  • општина Прешево – Агенција за развој Бујановца и Прешева (дом културе)
  • општина Медвеђа – дом културе

Конкурс је отворен од 15. октобра до 5. новембра 2012. године.

Документа за конкурисање (текст конкурса, смернице за попуњавање образаца, образац пријаве предлога пројекта, изјава o сагласности са условима из позива и образац трошкова са  структуром суфинансирања)  су доступна на интернет странама Координационог тела (www.kt.gov.rs), општине Бујановац (www.bujanovac.rs) општине Медвеђа (www.medvedja.org.rs), на огласним таблама општина Прешево, Бујановац и Медвеђа, у канцеларијама за локални економски развој општина и у канцеларијама Службе Координационог тела у Прешеву и Бујановцу.

Позивамо заинтересоване из општина Прешево, Бујановац и Медвеђа да конкуришу за доделу средстава за субвенције.

Презентацију програма можете преузети са овог линка