Архива вести
                   

ПОЧЕЛА ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА У СИЈАРИНСКОЈ БАЊИ

27. јун 2018.

Медвеђа - Туристичка сезона у Сијаринској Бањи је званично почела 28. маја доласком прве групе гостију из Зрењанина, а ценовник пансионских услуга увећан је за само 100 динара у односу на прошлогодишњи, док је цена карте за базене остала непромењена.

Болеснички дан у Специјалној болници за рехабилитацију „Гејзер“ кошта 2900 динара, а у цену је урачунато ноћење, три оброка, терапије и коришћење свих базена у бањи.  Пензионерима се пружа могућност плаћања у шест месечних рата преко административне забране на пензију.

„Свако ко жели може да искористи и ваучер за смештај који нуди Влада Републике Србије, а постоји и могућност одложеног плаћања у три месечне рате уз депоноване чекове грађана,“ рекао је Зоран Раденковић, директор хотела  „Гејзир.”

Хотел располаже са 277 лежајева у једнокреветним, двокреветним и трокреветним собама, као и апартманима, у којима а нуде се све погодности, укључујући телевизор, бесплатни интернет и клима уређај.

Поред више салона за дневни боравак, ТВ и шах сале, у хотелу се налази и затворени базен за рекреацију са топлом минералном водом.

За све додатне информације и резервације можете да се обратите на бројеве телефона 016/895-128 или 016/895-152.

Извор: Југмедиа и Координационо тело