Архива вести
                   

ПЛАТФОРМА ЗА ДИЈАЛОГ О ЦИЉЕВИМА ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА (РОК: 24. АВГУСТ 2019)

9. август 2019.

Немачка организација за међународну сарадњу (GIZ) позива све заинтересоване невладине организације у Србији да изразе свој интерес за учешће у формирању општедруштвене платформе за дијалог у циљу спровођења глобалне Агенде 2030 у Србији.

Немачка и Швајцарска развојна сарадња заједничким напорима настоје да успоставе платформу која ће подстакнути општедруштвени дијалог о усвојеној Агенди и циљевима одрживог развоја до 2030. у Србији. Платформа ће бити структурисана тако да одражава три димензије одрживости (еколошка, економска и социјална одрживост) и, сходно томе, састојаће се из три стуба. Овај позив има за циљ да се идентификују три организације цивилног друштва које су спремне да преузму одговорност као координатори једног од стубова. Координатори ће бити подржани значајним финансијским средствима.

Пријаве по позиву за изражавање интереса примаће се до 24. августа, а подносе се на пријавном обрасцу.

Додатне информације о јавном позиву, позив за изражавање интереса и образац за подношење пријаве су доступни на https://nemackasaradnja.rs/poziv-za-izrazavanje-interesa-opstedrustvena-platforma-za-dijalog-o-ciljevima-odrzivog-razvoja-cor/

Извор: nemackasaradnja.rs и Координационо тело