Архива вести
                   

ПАРТНЕРСТВО ЗА ОТВОРЕНУ УПРАВУ: КОНСУЛТАЦИЈЕ СА ЦИВИЛНИМ ДРУШТВОМ

17. фебруар 2016.

Београд - Министарство државне управе и локалне самоуправе, у сарадњи са Канцеларијом за сарадњу са цивилним друштвом, организује консултативни састанак поводом израде другог Акционог плана за спровођење иницијативе Партнерство за отворену управу у Републици Србији за период од 2016. до 2017. године, који ће се одржати 19. фебруара 2016. године, од 9:00 до 14:00 часова, у Палати Србија.

Позивају се све заинтересоване организације цивилног друштва да се пријаве за учешће на консултативном састанку са члановима Посебне међуминистарске радне групе и активно се укључе у израду Акционог плана за спровођење иницијативе Партнерство за отворену управу у Републици Србији за период од 2016. до 2017. године.

Пријаве за учешће потребно је доставити на и-мејл адресу vladimir.pasajlic@civilnodrustvo.gov.rs најкасније до среде, 17. фебруара 2016. године, са назнаком „Пријава за учешће на скупу ОГП".

Организације које нису у могућности да присуствују састанку, позивају се да својим писменим предлозима допринесу изради овог акционог плана у форми Формулара за достављање писмених предлога на и-мејл адресу dragana.brajovic@mduls.gov.rs, најкасније до 19. фебруара 2016. године.

Више информација можете пронаћи на http://www.civilnodrustvo.gov.rs/

Извор: Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом и Координационо тело