Архива вести
                   

ОТВОРЕНА НОВА ЕКСПОЗИТУРА КОМЕРЦИЈАЛНЕ БАНКЕ У ПРЕШЕВУ

10. август 2017.

Прешево - У Прешеву је отворена нова експозитура Комерцијалне банке, која се налази у Трговинском центру „Метал ВМ" у улици 15. новембар 121. Експозитура ће обављати све банкарске послове са физичким и правним лицима, као што су уплате, исплате, домаћи и платни промет са иностранством, мењачки послови, кредити, девизне дознаке из иностранства итд.

Нови простор Банке свечано су отворили члан Извршног одбора Дејан Тешић, извршни директор за послове са становништвом и нове банкарске технологије Петар Стефановић и директор експозитуре у Прешеву Бећир Ахмети.

Члан Извршног одбора Банке Дејан Тешић изјавио је да Комерцијална банка у Прешеву има верне и поуздане клијенте:

„Од Банке се очекује врхунски квалитет банкарских услуга и ми се трудимо да,испунимо сва очекивања. Наш мали, али одабрани тим у Прешеву, пружа све од себе како бисте ви били задовољни и како бисте брзо и ефикасно могли да завршите послове због којих нам све ове године поклањате поверење,“ додао је Тешић.

Директор експозитуре Комерцијалне банке у Прешеву Бећир Ахмети изразио је задовољство што Банка проширује своје пословање у овом граду:

„Велика ми је част што могу да вас дочекам у новом простору Комерцијалне банке у Прешеву у коме ће троје наших колега обављати све послове са становништвом и привредом, као што су и до сада обављали у експозитури. Комерцијална банка у Прешеву послује већ 15 година и врло је успешан партнер за више од 800 клијената у микро бизнису и 10.000 физичких лица. Отварањем још једног пословног простора, наши производи и услуге су сада још ближи клијентима и грађанима Прешева и околине,“ рекао је Ахмети.

Радно време новоотворене експозитуре је радним данима од 9 до 16 часова, а клијентима је за подизање готовине доступан банкомат 24 часа.

Извор: Танјуг, Бета и Координационо тело