Архива вести
                   

ОКО ТИМ – ПОЗИВ ЗА ОБУКУ „ДОБРО ЈЕ ЗНАТИ, НАПОР СЕ ИСПЛАТИ”

23. јун 2016.

„Организација креативног окупљања" ОКО вас позива на низ активности под називом „Добро је знати, НАПОР се исплати", које ће се одржавати минимум два пута недељно у периоду од 22. јуна до 31. јула 2016. године у Београду. Различите активности, које ће се одвијати на различитим местима, намењене су младима узраста од 15 до 25 година који желе да ојачају своје вештине у области тражења посла.

Обрађиваће се различите теме, које укључују писање радне биографије и мотивационог писма, симулацију разговора са послодавцем и самопоуздану комуникацију, а организоваће се и креативне радионице и излети. Развијаће се креативност и осећај за тимски рад. Организоваће се и посете релевантним институцијама, али и активности у природи. Цео процес ће бити заокружен јавном акцијом која ће бити изведена у центру Београда.

Да би сте се пријавили за учешће у овом пројекту, потребно је да попуните формулар на https://docs.google.com/forms/d/1X04U0P38_k4qFvtSFvI7C1CZfyHT9gBiSwBhxd5VTto/viewform, а одговор ћете добити наредног дана.

За више информација пишите на маил  kruna.novovic@hotmail.com.

Програм „Добро је знати, НАПОР се исплати" реализује се уз покровитељство Министарства омладине и спорта.

Извор: “Организација креативног окупљања” ОКО и Координационо тело