Архива вести
                   

ОДРЕЂЕНО 89 ПОПИСАВАЧА ЗА БУЈАНОВАЦ

21. септембар 2022.

Бујановац – Београд - Републички завод за статистику објавио је коначан списак изабраних пописивача који ће радити на попису становништва у Србији током октобра. На списку је 89 пописивача из Бујановца, од 108 који су били позвани на обуку.

Кандидати који су завршили обуку, али нису изабрани за рад на Попису 2022. сматрају се резервним пописивачима и и по потреби могу бити накнадно позвани, саопштено је из РСЗ.

Изабрани пописивачи су обавезни да најкасније до 21. септембра 2022. године до 16,00 часова унесу додатне податке, неопходне за израду уговора о ангажовању и то могу урадити на сајту Републичког завода за статистику.

Сви пописивачи ће бити обавештени о термину доласка у просторије Пописне комисије ради потписивања уговора и преузимања опреме и материјала за рад. Приликом доласка на потписивање уговора пописивачи треба да донесу једну фотографију димензија 3,5 цм х 4,5 цм ради израде идентификационе картице.

Објавом Коначног списка изабраних пописивача завршен је  поступак избора пописивача у кладу са Јавним позивом за пријављивање пописивача објављеним дана 22. јула 2022. године.

Списак свих пописивача можете погледати на сајту Републичког завода за статистику.

Извор: Бујановачке, Координационо тело