Архива вести
                   

ОБУКА „КАКО КОРИСТИТИ КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ И САВЕТОВАЊЕ ЗА ОСНАЖИВАЊЕ ОДРАСЛИХ ИЗ ОСЕТЉИВИХ ГРУПА“

30. октобар 2018.

Београд - Фондација „Темпус“, кроз активности „EPALE“ националног тима за подршку и националног центра „Euroguidance“ мреже, организује дводневну обуку „Превладај беспомоћност: Како користити каријерно вођење и саветовање за оснаживање одраслих из осетљивих група?” која ће се одржати 27.11. и 28.11. 2018. године, у Београду у хотелу „Србија” (Устаничка бр. 127).

Обука је намењена каријерним практичарима и практичаркама који спроводе и/или планирају да осмисле активности каријерног вођења и саветовања за одрасле из осетљивих група. У току дводневног програма, учесници ће имати прилику да кроз интерактиван рад у малим групама сазнају више о мотивационом интервјуисању, наративним техникама и специфичностима рада са особама из осетљивих група. Агенду и детаље о програму обуке, називима радионица, предавачима и начину регистрације можете да преузмете на https://erasmusplus.rs/wp-content/uploads/2018/10/obuka27i28Novembar.pdf

Учешће на конференцији и обуци је бесплатно. За учеснике и учеснице из Србије који не живе у Београду, а којима је претходно прихваћена пријава, постоји могућност обезбеђивања смештаја, као и рефундације путних трошкова у складу са процедуром Фондације „Темпус“, о чему ће сви чије су пријаве одобрене бити детаљно обавештени. Радни језик конференције је енглески и превод ће бити обезбеђен свим учесницима који у регистрационом формулару нагласе да им је потребан превод.

Запослени у Националној служби за запошљавање, невладиним организацијама, школама које имају програме образовања одраслих, центрима за развој каријере, као и социјални радници, омладински радници који већ спроводе неке од активности каријерног информисања, саветовања и обуке за развој вештина управљања каријером могу да се пријаве за учешће путем регистрационог формулара, који је доступан на https://erasmusplus.rs/obuka272811/до 15.11.2018. године у подне.

Број учесника је ограничен на 30 по радионици, па је потребно што пре пријавити своје учешће попуњавањем регистрационог формулара. Приликом одобравања пријава водиће се рачуна о исказаној мотивацији, заступљености учесника из различитих типова организација, региона и времена пријављивања.

Све додатне информације можете затражити путем адресе: adult-education@tempus.ac.rs или телефона: 011 33 42 430, опција 7.

Извор: erasmusplus.rs и Координационо тело