Архива вести
                   

НОВИ КОНКУРС „ПОКРЕНИМО НАШУ ДЕЦУ” И ПРИЛИКА ЗА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ДА ОСВОЈЕ ВРЕДНЕ НАГРАДЕ (РОК: 4. ДЕЦЕМБАР 2019)

22. октобар 2019.

Учитељи и одељења од 1. до 4. разреда свих основних школа у Србији  могу до 4. новембра 2019. године да се пријаве на нови конкурс у оквиру програма „Покренимо нашу децу“.

Конкурс „Покренимо нашу децу“организује се у оквиру истоименог програма којим бренд Аquа Viva компаније Књаз Милош и Министарство просвете, науке и технолошког развоја, у сарадњи са Српским савезом професора физичког васпитања и спорта, уводе додатну свакодневну петнаестоминутну физичку активност у основне школе у Србији. Основни циљ програма је промоција здравља и физичке активности, а у сврху превенције и корекције деформитета изазваних неактивним и седентарним начином живота код деце.

Аquа Viva је и ове године припремила вредне награде у виду нових и садржајних пакета реквизита за физичку активност за 36 одељења широм земље. Три првопласирана одељења, осим пакета подстицајних реквизита за вежбање, освојиће и седмодневну рекреативну наставу, дводневни и једнодневни излет за све ученике одељења, као и ваучере за путовања за учитеље.

Заинтересовани учитељи више информација и пријавни формулар могу да пронађу на сајту бренда Аquа Viva. Резултати конкурса и проглашење победника биће на дан школске славе, 27. јануара 2020. године.

За пријаву учешћа на конкурсу потребно да учитељи пошаљу попуњен формулар на  ponade2017@gmail.com . Заинтересовани учитељи пријавни формулар могу да преузму са сајта бренда Аquа Viva, где су детаљно описане и пропозиције конкурса.  http://pokrenimonasudecu.aquaviva.rs/vesti/aqua-viva-konkurs-pokrenimo-nasu-decu/ .

Додатни подаци о конкурсу су доступни и на http://www.mpn.gov.rs/do-4-novembra-prijave-za-konkurs-pokrenimo-nasu-decu/

Извор: Данас и Координационо тело