Архива вести
                   

НИШ: РАДИОНИЦА О НАСИЉУ И ДИСКРИМИНАЦИЈИ

20. новембар 2019.

У Нишу ће се од 26.до 28. новембра. 2019. године одржати радионица намењена чланицама и члановима организација цивилног друштва, неформалних група и активисткињама и активистима који се баве питањима људских права, заштитом особа које су имале искуства насиља и дискриминације, системима подршке и сарадњом са институцијама по овим питањима, из целе Србије.

Програм рада ће бити прилагођен различитим нивоима знања, интересовањима, циљним групама са којима радите – циљ је, свакако, заједнички!

Током ова три дана, користећи акционе и интерактивне технике, у циљу детектовања реалних проблема када су у питању људска права и заштита од насиља и дискриминације, са акцентом на ЛГБТ заједницу, разговараће се о постојећим механизмима подршке на националном и локалном нивоу, као и о недостатку истих и начинима на које свако од нас може да допринесе и помогне у оваквим ситуацијама.

Сви трошкови пута и смештаја су покривени.

Уколико сте заинтересовани да учествујете, пошаљете и-мејл на egalnvo@gmail.com најкасније до 22. новембра, до краја дана. И-мејл треба да садржи: име и презиме, име организације/неформалне групе из које долазите, место, као и кратко образложење због чега желите да учествујете у овој радионици. Број места је ограничен.

Уколико имате додатних питања, молим вас да се јавите на број телефона 0631993239  или да пошаљете и-мејл на egalnvo@gmail.com.

Извор: Грађанске иницијативе и Координационо тело