Архива вести
                   

НАЈБОЉЕ МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ ИЗ ПЧИЊСКОГ ОКРУГА

21. април 2015.

Врање - Поводом Дана медицинских сестара, који се обележава 12. маја, Удружење здравствених радника Пчињског округа доделило је  здравственим радницима из Пчињског округа  признања у виду сребрног знака. Додела признања је ове године организована нешто раније  у Скупштини града Врања.  

Сребрни знак добило је 10 чланова, а додељена је и једна захвалница за постигнуте резултате у раду. Удружење здравствених радника Пчињског округа има укупно 880 чланова.

Ове године, између осталих, награду сребрни знак добиле су и Бранка Михајловић и Арбнора Саику из Дома здравља у Бујановцу.  

Признања је добитницима уручила Радмила Нешић, председница Савеза удружења здравствених радника Републике Србије, која је изјавила да добитници сребрног знака могу конкурисати и за највеће признанаје златни знак, које додељује Удружење на нивоу републике.

„Добитник признања мора да има око десет стручних радова, као и да се истекао својим радом у колективу. Расписан је и званични конкурс на сајту, здравствени радници могу да се кандидују сами, а кандидује их радна организација или Удружење“, изјавила је Нешићева.  

Извор: ОК Радио и Координационо тело