Архива вести
                   

НАГРАДНИ КОНКУРС – ПАРК ЗА ЗДРАВЉЕ (РОК: 5. ЈУН 2020)

27. мај 2020.

ЕУ инфо кутак у Нишу организује наградни конкурс поводом Европског дана паркова, који се обележава 24. маја.  Поделите са нама занимљиве фотографије, колаже, видео снимке из вашег омиљеног парка и освојите награду.

Паркови и заштићена подручја имају важну мисију повезивања људи с природом. Паркови не само да штите наше природне ресурсе, већ имају и позитивне здравствене ефекте. Контакт са природом је од суштинског значаја за здравље људи, а у све урбанизованијој Европи морамо створити више могућности за повезивање и истраживање на отвореном. Људима су потребни здрави паркови!

Упутство за учествовање: Можете да учествујете са вашом фотографијом, колажом или видео снимком (максимално трајање један минут) за које имате ауторска права. Објавите их на својим профилима на Facebook-у, наведите који парк је у питању, тагујте fb страницу ЕУ инфо кутка у Нишу и ставите хештегове   #ParkZaZdravlje и #EUgreenDeal. Првих 50 учесника у игри добиће на поклон садницу цвећа.

Напомена: Награде се преузимају у ЕУ инфо кутку у Нишу. Добитници награда ће бити благовремено обавештени о термину преузимања.

Извор: Грађанске иницијативе и Координационо тело