Архива вести
                   

МУП РАСПИСАО КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ НОВИХ ПОЛИЦАЈАЦА

11. март 2014.

Координационо тело за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу позива све заинтересоване из ових општина да се пријаве на конкурс који је расписало Министарство унутрашњих послова за пријем полицајаца у полицијске управе у Србији.

Министарство унутрашњих послова расписало је конкурс за упис 480 полазника за Центар за основну полицијску обуку у Сремској Каменици за послове полицијских службеника у подручним полицијским управама, и то за Полицијске управе Београда, Бора, Ваљева, Врања, Кикинде, Пожаревца, Сремске Митровице, Суботице и Ужица. За полицијску управу Врања расписан је конкурс за 20 полазника. По завршетку једногодишњег стручног оспособљавања у Центру за основну полицијску обуку у Сремској Каменици, будући полицајци биће у обавези да проведу најмање три године на пословима за које су конкурисали.

О свим детаљима уписа, можете се информисати на званичном сајту Центра за основну полицијску обуку у Сремској Митровици или у подручним полицијским управама.

Запослени у канцеларијама Координационог тела у Прешеву и Бујановцу пружаће помоћ заинтересованим кандидатима из ових општина.

КОНКУРС ЗА УПИС 480 ПОЛАЗНИКА У ЦЕНТАР ЗА ОСНОВНУ ПОЛИЦИЈСКУ ОБУКУ

Извор: Координационо тело