Архива вести
                   

„МОЖЕМО И МИ” - КОНКУРС ФОНДАЦИЈЕ АНА И ВЛАДЕ ДИВАЦ

28. децембар 2017.

Конкурс „Можемо и ми“ је сјајна прилика за становнике општина Прешево, Шид и Суботица да реализују пројекте који унапређују локалну заједницу уз подршку до 700.000 динара.

Фондација Ана и Владе Дивац расписала је конкурс за пројекте неформалних група грађана и организације цивилног друштва са територија општина Прешево, Шид и Суботица . Неформалне групе грађана за реализацију пројеката могу рачунати на подршку у износу до 200.000 динара, док удружења и фондације које су регистроване на територији општина Прешево, Шид и Суботица могу добити подршку за пројекте вредне до 700.000 динара.

Фондација Ана и Владе Дивац ће подржати најбоље пројекте који унапређују квалитет живота и решавају проблеме локалног становништва у општинама Прешево, Шид и Суботица, а посебно оне пројекте који се реализују у руралним срединама, стварају простор за заједничке активности миграната и локалног становништва, у реализацију укључују велики број људи и који стварају највећи бенефит за локалну заједницу у области културе, образовања, здравља, спорта, безбедности, екологије и др.

Конкурс је отворен до 20. јануара 2018. године, а све информације о конкурсу су доступне на сајту www.divac.com/mozemoimi.

Фондација Ана и Владе Дивац реализује конкурс под слоганом „Можемо и ми“ у оквиру пројекта „Подршка становништву у заједницама погођеним избегличком кризом у Србији“ уз подршку Фондација за отворено друштво (Open Society Foundations).

Извор: Фондација Ана и Владе Дивац и Координационо тело