Архива вести
                   

МЛАДИ УМЕТНИЦИ И КРЕАТИВЦИ, ПРИЈАВИТЕ СЕ!

21. јули 2016.

Млади уметници и креативци из Србије се позивају да до 31. августа сачине и пријаве оригинална решења за визуелни идентитет седмог Међународног фестивала зелене културе „Green Fest“. Овогодишњи „Green Fest“ ће бити одржан у Дому омладине Београда од 15. до 18. новембра под слоганом „Један дан на Земљи”.

Порука идентитета фестивала је „Планета може да буде боље место за живот ако будемо користили иновативне и паметне технологије које не загађују животну средину“.

Победничко решење ће бити награђено са 20.000,00 динара, док ће најбољи радови бити изложени током трајања Фестивала.

Конкурсна документација се може преузети са званичне интернет презентације www.greenfest.rs, на којој ће, до 15. септембра, бити и објављена имена победника. 

Међународни фестивал зелене културе „Green Fest“ је највећа „зелена“ манифестација у региону југоисточне Европе која се одржава сваке године. Током претходних шест година фестивал је посетило више од 47.000 људи.

Овогодишњи „Green Fest” се одржава уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, Секретаријата за културу града Београда, Делегације ЕУ у Србији, ЕУ Инфо центра, као и многобројних партнера и пријатеља.

Извор: Портал Млади и Координационо тело