Архива вести
                   

МИЛИОН И ПО ДИНАРА ЗА ЗДРАВЕ ИДЕЈЕ (РОК: 31. ЈУЛ 2020)

1. јун 2020.

НЛБ банка Београд је објавила  почетак деветог конкурса НЛБ oрганик, у оквиру којег ће и ове године наградити три најбоља пројекта новчаном наградом у укупном износу од милион и по динара.

Конкурс је отворен од 27. маја до 31. јула, а право учешћа имају индивидуални пољопривредни произвођачи с регистрованим пољопривредним газдинством који су сертификовани или у процесу сертификације за органску производњу, укључујући и произвођаче који поседују групни сертификат, односно уговор са организатором производње.

Пројекти се достављају поштом, на адресу НЛБ банке Београд, Булевар Михајла Пупина 165в, с назнаком “Конкурс за најбоље пројекте органске производње и прераде хране” или електронским путем на адресу: organic@nlb.rs .

НЛБ банка ће три аутора пројеката процени најбољим, наградити износом од по 500.000 динара, наводи се у саопштењу ове банке.

„Иако смо морали да мало изменимо термин расписивања конкурса због епидемије и ванредног стања, ове године више него икада желимо да пружимо подршку произвођачима органских производа. Ти људи  иначе раде свој посао на тежи начин и заслужују посебну пажњу, а верујемо да им је сада подршка потребна и више него раније како би превазишли последице кризе изазване коронавирусом. Изузетно сам поносан што је у протеклих осам година на нашем конкурсу учествовало чак 428 пројеката и надам се да ће органски произвођачи наставити да нам поклањају своје поверење“, рекао је поводом покретања деветог НЛБ органик конкурса Бранко Грегановић, председник Извршног одбора НЛБ банке.

Резултати конкурса биће објављени најкасније до краја октобра 2020. године.

За све додатне информације позовите: 011 715 15 22 или пишите на: organic@nlb.rs

Додатне информације о конкурсу су доступне и на https://www.nlb.rs/strana/18871/nlb-organic

Извор: НБЛ банка и Координационо тело