Архива вести
                   

МЕДВЕЂА: АРСИЋ ОБИШАО ПУТНЕ ПРАВЦЕ НА КОЈИМА СЕ ПЛАНИРАЈУ РАДОВИ У ОВОЈ ГОДИНИ

23. март 2016.

Медвеђа - Председник општине Медвеђа Небојша Арсић је са својим замеником Владом Бабићем и директорима ЈП Дирекција за урбанизам и изградњу и ЈКП Обнова, Словенком Коцић и Станком Милошевићем, обишао путне правце на територији општине Медвеђа на којима су извођени радови у протеклој години, као и локалне путеве на којима се планирају радови у 2016. години и места која су због обилних падавина била погођена клизиштима и одронима за време ванредне ситуације на територији Републике Србиј.

Арсић је искористио прилику да на лицу места поразговара са грађанима и представницима месних заједница и упозна се са проблемима на терену. Грађани су изразили задовољство са до сада изведеним радовима које је финансирала општина Медвеђа средствима из буџета, као и средствима намењеним за санацију и ревитализацију атарских путева, која су добијена од Министартства пољпопривреде.  

Председник општине Медвеђа је том приликом истакао да се и ове године планирају значајна улагања у путну инфраструктуру, као и да је буџетом за 2016 годину опредељен износ од 10.000.000 динара за радове  који се изводе преко месних заједница. За летње одржавање путева, које врши ЈКП Обнова Медвеђа, планирано је око 12.000.000 динара, а очекује се и наставак сарадње са Министарством пољопривреде, током које ће бити опредељена средства за санацију и ревитализацију атарских путева у износу до 20.000.000 динара.

Арсић је нагласио да ће се током одабира путних праваца на којима ће се изводити радови максимално водити рачуна о потребама грађана и њиховим приоритетима.

Извор: Инфо центар Југ и Координационо тело