Архива вести
                   

ЉИЉАНЦЕ ДОБИЈА МЕСТО ЗА САСТАНКЕ, ДРУЖЕЊЕ И ЗАБАВУ

5. јун 2020.

Бујановац – Љиљанце би за 100 дана требало да добије своју зграду, просторије које ће бити стециште омладине, а Месној заједници служити за састанке и друга окупљања.

Како објашњава Славољуб Ристић, председник Савета МЗ Љиљанце, ради се о пројекту завршетка зграде Месне заједнице који је започео новцем из општинског буџета.

„Цена радова је око 3,2 милиона динара без ПДВ-а. Рок за завршетак радова је 100 дана од данас. Зграда је почела да се гради још пре 15-так година, рађена је етапно, али није завршена. Сада су уговорени послови по систему кључ у руке. Коначно ћемо добити преко потребан кров над главом где ћемо организовати састанке, а омладина Љиљанца, Кошарна и Богдановца место за окупљање и своје активности“, казао је Ристић.

Он сматра да од пројекта не би било ништа без помоћи локалне самоуправе којој је веома захвалан.

„У име Савета МЗ Љиљанце, као и у своје лично име, изражавам захвалност председнику и заменику председника Општине Бујановац, Општинском већу и Скупштини општине Бујановац који су усвојили наш захтев, уврстили пројекат у буџет и на тај начин нам помогли“, рекао је Ристић.

Извор: Бујановачке и Координационо тело