Архива вести
                   

КООРДИНАЦИОНО ТЕЛО ОБЈАВИЛО НОВЕ КОНКУРСЕ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА У ПРЕШЕВУ, БУЈАНОВЦУ И МЕДВЕЂИ

5. март 2010.

Служба Координационог тела објавила је 5. марта два нова конкурса за финансирање пројеката у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи.

Расписан је конкурс за програме и пројекте удружења грађана ради пружања помоћи становништву на подручју општина Прешево, Бујановац и Медвеђа у 2010. години на коме право учешћа имају удружења грађана која су регистрована на територији Републике Србије и која доставе предлог пројекта у складу са прецизираним Смерницама за подносиоце предлога пројеката. Овим конкурсом се распоређује 5.000.000,00 динара, а максималан износ средстава по пројекту је 500.000,00 динара.

Текст конкурса

Смернице за подносиоце предлога пројекта

Образац за писање предлога пројекта

Формулар за буџет пројекта


Служба Координационог тела расписала је и конкурс за финансирање пројеката у оквиру Програма о распореду и коришћењу средстава за програме остваривања и унапређења социјалних и мањинских права и посебности у 2010. години на подручју општина Прешево, Бујановац и Медвеђа. Право учешћа на овом конкурсу имају регистрована удружења грађана, непрофитне организације и правна лица. Овим конкурсом се распоређује 12.000.000,00 динара, а износ средстава по пројекту за који се конкурише није лимитиран.

Текст конкурса

Смернице за подносиоце предлога пројекта

Образац за писање предлога пројекта

Формулар за буџет пројекта


Предлози програма и пројеката којима се конкурише за средства на основу ових конкурса могу се послати Служби Координационог тела до 31. марта 2010. до 16:30 часова.