Архива вести
                   

КОНКУРС ЗА НАЈБОЉИ ВИДЕО СПОТ НА ТЕМУ „НИСИ САМ, ИМАШ ПОДРШКУ”

15. децембар 2015.

„Организација креативног окупљања" (ОКО) позива младе са територије Републике Србије да учествују на конкурсу за најбољи видео спот на тему: „Ниси сам, имаш подршку!" Тема конкурса се односи на вршњачку подршку у превазилажењу животних изазова у адолесценцији. Конкурсом се промовише свест о значају очувања менталног здравља младих у локалној заједници. Свакодневно суочавање са стресним ситуацијама без адекватне подршке изазива осећај усамљености, неразумевања и одбачености. У периоду бурних развојних промена, подршка вршњака и одраслих представља значајну помоћ. „Оргнизација кретивног окупљања“ (ОКО) жели да овим конкурсом покрене дијалог и да чује шта млади имају да кажу и прикажу на ову тему.

Време трајања конкурса је од 20. новембра до 25. децембра 2015.године. Право учешћа на конкурсу имају сви млади са територије Републике Србије старости од 15 до 30 година.

Радове снимане фотоапаратом, мобилним телефоном или камером слати на адресу:
„Организација креативног окупљања" (ОКО) ,Хусинских рудара 6/18, 11060 Београд,
или мејлом на konkursoko@gmail.com

Напомена: и-мејлом је могуће послати радове уколико величина снимка не прелази 15 мегабајта; веће радове слати поштом. Потребно је да, приликом слања радова, обавезно наведете личне податке (име и презиме, годиште, адресу, контакт телефон и и-мејл).

Резултати конкурса биће објављени на сајту „Организације креативног окупљана" (ОКО) крајем јануара 2016. године. Три најбоља рада биће награђена, а награде ће бити уручене на завршној конференцији пројекта „Ниси сам, имаш подршку!".

Конкурс се реализује у оквиру пројекта „НИСИ САМ, ИМАШ ПОДРШКУ" – оснаживање младих за покретање и формирање Вршњачких клубова психосоцијалне подршке, а у партнерству са Студентском унијом Србије и канцеларијама за младе. Пројекат је подржан је од стране Министарства омладине и спорта Владе Републике Србије и спроводи се у оквиру конкурса за реализацију циљева Националне стратегије за младе.

Извор: Кровна организација младих Србије и Координационо тело