Архива вести
                   

КОНКУРС ЗА МЕДИЈЕ И ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА КОЈЕ СЕ БАВЕ МЕДИЈИМА (РОК: 30. СЕПТЕМБАР 2020)

12. новембар 2019.

УСАИД-ов Пројекат јачања окружења за одрживост медија је отворио нови позив који је намењен медијима и организацијама цивилног друштва које се баве медијима.

Позив је отворен од 1. новембра 2019. до 30. септембра 2020. године.

Подршка је намењена развоју пословних модела и унапређењу пословања, као и активностима јавног заговарања за побољшање пословног окружења и одрживости медија у Србији.

Заинтересовани могу да аплицирају за:

1.Техничку подршку за унапређење рада медија и развој нових бизнис идеја (развој стратешких планова, организовање различитих тренинга, обука, менторстава, ИТ подршка, правна/финансијска/административна помоћ и слично).

2.Помоћ из Фонда за брзу подршку (укључује набавку опреме, лиценци, софтвера, средства за валидацију бизнис идеје, спровођење истраживања тржишта, промотивне активности, као и друге видове једнократне подршке мањег обима).

3.Директан грант за развој новог пословног модела и/или активност јавног заговарања за побољшање пословног окружења за рад медија.

Детаљан опис услова, видова подршке и начина аплицирања налази се на сајту IREX-a. https://www.irex.org/program/seeking-concept-papers-media-outlets-and-media-support-organizations-serbia

Извор: УСАИД и Координационо тело