Архива вести
                   

КОНКУРС ЗА ЧЛАНСТВО У ДОПИСНИШТВУ ОМЛАДИНСКОГ ПОРТАЛА YOUTH VIBES (РОК: 10. АПРИЛ 2020)

2. април 2020.

Ниш – Тинејџерски портал Youth Vibes је расписао конкурс за нове дописнике, односно све средњошколце и средњошколке који желе простор на коме могу да искажу своје ставове и размишљања.

Пријаве су отворене до 10. априла и треба их слати на и-мејл konkurs@youthvibes.rs.

Конкурс је намењен свим осмацима и средњошколцима узраста од 14 до 19 година. 

Редакција Youth Vobes портала члановима дописништва омогућава развијање вештина писања и новинарског извештавања, као и упознавање са уређивачком политиком.

Поред тога, чланови дописништва ће имати прилику да буду полазници мини курса коришћења Word Press-а, а најангажованији  ће временом  добити додатне радионице и обуке и разна путовања у циљу њиховог усавршавања.

Упознавање са радом многих магазина, портала, недељника из прве руке, али и добијање Press  акредитација за одређене догађаје неке су од погодности које је редакција овог тинејџерског портала обезбедила за будуће чланове дописништва.

Чланови дописништва редакције Youth Vibes портала имаће и могућност добијања препоруке и/или потврде о обављеној пракси.

Детаљније информације о садржини пријаве можете пронаћи на порталу Youth Vibes    https://youthvibes.rs/postani-dopisnik-omladinskog-portala-youth-vibes /

Извор: Портал Youth Vibes и Координационо тело