Архива вести
                   

КОНКУРС „САЗНАЛИ НА СЕМИНАРУ – ПРИМЕНИЛИ У ПРАКСИ“ (Рок: 1. децембар 2020)

22. октобар 2020.

У циљу развијања и промовисања културе примене знања и вештина развијаних на обукама одобрених програма сталног стручног усавршавања, Завод за унапређивање образовања и васпитања (ЗУОВ) позива запослене у предшколским установама, основним/средњим школама и домовима ученика да учествују на наградном конкурсу „Сазнали на семинару – применили у пракси” и тако поделе искуства која су допринела унапређивању њихове праксе.

Позивају се наставници, васпитачи и стручни сарадници да пријаве радове који представљају примере добре праксе у образовно-васпитном/васпитно-образовном раду. Радови треба да буду иновативни, оригинални, да се издвајају по оствареним ефектима, одрживости, укључивању партнера из локалне и/или шире друштвене заједнице.

Рад који се доставља на Конкурс може бити продукт тимског рада или продукт рада појединца.

Рок за достављање пријава је 1. децембар 2020. године.

Радови се предају путем пријавног формулара, који је доступан на https://zavod.edu.rs/upitnik-saznali-na-seminaru-primenili-u-praksi-2020/

Одабрани примери добре праксе налазиће се у електронској бази на сајту ЗУОВ-а. Аутори најбољих примера добре праксе представиће своје радове Централној комисији, а три најбоља рада биће награђена.

Више информација о пропозицијама конкурса потражите на zuov.gov.rs

Извор: Завод за унапређивање образовања и васпитања и Координационо тело