Архива вести
                   

КОНКУРС ПРОГРАМА ЗА ОДРЖИВЕ БИЗНИСЕ (РОК: 31. ЈАНУАР 2020)

22. jануар 2020.

Програм за одрживе бизнисе је нови програм Смарт колектива намењен развоју предузећа са јаким друштвеним утицајем у Србији и њиховој припреми за импакт инвестиције. Учесници програма ће заједно са тимом искусних бизнис ментора, предузетника и инвеститора током пет месеци програма радити на стратегији бизнис развоја и припреми за импакт инвестиције у земљи и иностранству.

Предузећа са највећим потенцијалом за даљи развој пословања и друштвеног утицаја имаће прилику да аплицирају за иновативан финансијски инструмент – бескаматну позајмицу у вредности до 50.000,00 ЕУР. Предузећа ће добијену инвестицију враћати без камате у периоду од 3 до 5 година, према динамици прилагођеној сваком посебном предузећу.

Програм за одрживе бизнисе је део Смарт Импакт Фонда – Фонда за развој одрживе економије који ће у наредних 5 година инвестирати око пола милиона евра у иницијативе и предузећа која доприносе одрживим и позитивним променама у својим заједницама.

Пријаве за учешће у програму су отворене до 31. јануара 2020. године.

Пријављивање за програм се врши путем онлајн формулара који је доступан на https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBuojuowqk4D1x9yXamdH5vgx-Vef_l2Ju_JCxhSmGHbsFeQ/viewform

Додатне информације о конкурсу и смернице за аплицирање су доступни на     http://smartkolektiv.org/wp-content/uploads/2020/01/SK-Program-za-odr%C5%BEive-biznise_Smernice-i-vi%C5%A1e-informacija.pdf

Извор: Смарт колектив и Координационо тело