Архива вести
                   

КОНКУРС ЈУГМЕДИЕ: ПОШАЉИТЕ ФОТОГРАФИЈУ ВАШЕГ КРАЈА И ОСВОЈИТЕ НАГРАДУ (РОК: 14. АВГУСТ 2020)

16. јули 2020.

У жељи да нам бар на тренутак олакша ове тешке дане оптерећене пандемијом вируса корона и да нам улепша лето 2020. године, портал Југмедиа је објавио конкурс за најлепше фотографије Јабланичког округа под називом Мој крај кроз камеру мобилног телефона”.

Можете да пошаљете фотографије изласка или заласка сунца, кише, облака, реке, природе, цвећа, баште, животиња, ливаде, улице, тргова, паркова, мостова, кућа, људи или било ког тренутка или кутка вашег краја за који сматрате да је вредан да се овековечи фотографијом.

Конкурс је отворен до 14. августа, а троје финалиста, које ће одабрати професионални фотографи, ће бити новчано награђено симболичним износима.

Услов је само да фотографије морају да буду сликане мобилним телефоном, без ефеката и обрађивања у фотошопу, хоризонтално.

Поред фотографије, коју треба да пошаљете на е-мејл jugmedia.redakcija@gmail.com,  потребно је да доставите и ваше име и презиме, место где је фотографија настала и опис фотографије.

Све послате фотографије ће бити  објављене на  Инстаграм  Фејсбук профилу портала Југмедиа  и уз ваш потпис коришћене за потребе портала Југмедиа.

Напомена: Након завршеног фото конкурса за Јабланички округ, расписаће се и конкурси за Пчињски, Топлички, Пиротски и Нишавски округ.

Извор: Портал Југмедиа и Координационо тело