Архива вести
                   

КОНКУРС ФОНДАЦИЈЕ ЗА ОТВОРЕНО ДРУШТВО ЗА УЧЕШЋЕ НА ТРЕНИНГУ ЗА МЕТОДОЛОГИЈЕ КРЕАТИВНОГ АКТИВИЗМА (РОК: 23. АВГУСТ 2019)

25. јули 2019.

Фондација за отворено друштво је расписала конкурс за појединце за учешће на тренингу за методологије креативног активизма (Art Action Academy), који ће бити одржан у Сарајеву, Босна и Херцеговина, од 15 до19. октобра 2019. године.

Тренинг је намењен појединцима - уметницима, активистима и новинарима који се у свом раду баве проблемом корупције и желе да стекну нова знања и вештине како би креативно унапредили приступе и методологије свог рада. Ово је део ширег пројекта Мреже Фондација за отворено друштво, који се спроводи у региону Балкана (Србија, Албанија, Босна и Херцеговина и Северна Македонија) и у региону Западне Африке.

Тренинг се у потпуности одвија на енглеском језику. Од активиста, уметника и новинара заинтересованих за учешће очекује се одлично знање енглеског језика, као и да се обавежу на пуно учешће у трајању од пет (5) дана. Све трошкове пута и учешћа на тренингу покриће организатор.

Пријављивање за тренинг врши се електронским путем, на онлајн платформи, а рок за пријављивање је 23. август 2019. године.

Детаљне информације о тренингу и условима конкурса можете пронаћи  на

http://www.fosserbia.org/sr/konkursi/konkurs-za-pojedince.html

Извор: Фондација за отворено друштво и Координационо тело