Архива вести
                   

JАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА РЕГИОНАЛНОЈ РАДИОНИЦИ “CONNECTING NEIGHBOURS 2019” (РОК: 23. СЕПТЕМБАР 2019)

17. септембар 2019.
Позивју се организације цивилног друштва, јединице локалне самоуправе и представници културних, образовних и научних институција са територије Републике Србије да пријаве своје представнике за учешће на регионалној радионици „Connecting Neighbors 2019“.
 
Пријаве треба послати електронским путем најкасније до понедељка, 23. септембра 2019. године, на мејл адресу jelena.todorovic@civilnodrustvo.gov.rs.
 
Радионицу организује Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије, као национална контакт тачка за програм Европске уније “Европа за грађане и грађанке“у Србији.
 
Радионица се одржава у Сарајеву од 22 до 24. октобра 2019. године са циљем да промовише и охрабри регионални приступ у решавању заједничких проблема, посебно кроз програм ЕУ „Европа за грађане и грађанке”.
 
Радионица представља и прилику за међусобно упознавање регионалних актера, преношење знања и размену идеја и примера добре праксе. Учесници ће имати прилику да успоставе партнерства у оквиру региона, као и да заједнички осмисле и развију пројектне идеје.
 
Организатори су у могућности да покрију трошкове смештаја и пута (превоз минибусом и 2 ноћења у Сарајеву) за највише 10 учесника, колико ће бити изабрано овим јавним позивом.
 
Детаљније информације о радионици, формулар за пријављивање и агенда се налазе на. http://civilnodrustvo.gov.rs/vest/evropa-za-građane-i-građanke:-javni-poziv-za-učešćee-na-regionalnoj-radionici-connecting-neighbors-2019.37.html?newsId=1101 
 
Извор: Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и Координационо тело