Архива вести
                   

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ ЗА УЧЕШЋЕ У УСАИД-ОВОМ ПРОЈЕКТУ ЗА ОДГОВОРНУ ВЛАСТ

24. јули 2019.

Пројекат за одговорну власт (ГАИ) објављује други Јавни позив за јединице локалне самоуправе (ЈЛС) за исказивање заинтересованости за учешће у Пројекту. На основу јавног позива, ГАИ ће изабрати између пет и седам нових ЈЛС са којима ће УСАИД потписати Меморандуме о сарадњи и којима ће у наредном периоду пружати договорену техничку подршку у области унапређења одговорности, транспарентности, учешћа грађана и борбе против корупције.

Све јединице локалне самоуправе у Републици Србији, укључујући и градске општине, имају право да се јаве на овај јавни позив.

Заинтересоване ЈЛС треба да попуне Изјаву о заинтересованости за учешће у УСАИД-овом Пројекту за одговорну власт и пошаљу је најкасније до 9. августа 2019. године до 17 часова, на начин како је то наведено у тексту Јавног позива.

Додатне информације о конкурсу, јавни позив за локалне самоуправе и формулар изјаве о заинтересованости за учешће у овом пројекту су доступни на https://www.odgovornavlast.rs/%ef%bb%bfdrugi-javni-poziv-za-lokalne-samouprave-za-ucesce-u-usaid-projektu-za-odgovornu-vlast/?lang=sr

Извор: УСАИД и Координационо тело