Архива вести
                   

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ „ВЛОГОРИТАМ“

27. мај 2019.

Школска редакција РТС-а, у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација, је покренула јавни конкурс за средњошколце Влогоритам, као један од пројеката у оквиру вишегодишње кампање „Безбедност деце на интернету“. Задатак је снимање влога на тему „Могућности и опасности интернета“.

За конкурс „Влогоритам“се траже средњошколски аутори који ће рећи своје мишљење, испричати искуства или дати савете о могућностима које нуди интернет, али и опасностима са којима се млади могу сусрести на мрежи.

За потребе овог јавног конкурса, РТС ће отворити посебну интернет платформу на којој ће бити објављени сви прикладни влогови, и тим путем ће публика моћи да гласа за своје фаворите.

Аутори најбољег влога по гласовима публике, као и аутори најбољег влога по одлуци стручног жирија конкурса, добиће прилику да постану сарадници серије Промаја Редакције школског програма Радио-телевизије Србије.

Рок за слање влогова је 1. јун 2019. године, а резултати ће бити објављени 15. јуна 2019. године.

За више информација о конкурсу погледајте пропозиције конкурса „Влогоритам“http://www.rts.rs/page/rts/ci/javniservis/story/621/konkursi/3411790/konkursi-2019.html

Извор: РТС и Координационо тело