Архива вести
                   

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ДОТАЦИЈЕ НЕВЛАДИНИМ И ДРУГИМ НЕПРОФИТНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЗНАЧАЈНИМ ЗА ОБРАЗОВАЊЕ У 2017. ГОДИНИ (27.10.2017)

24. октобар 2017.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја расписује Јавни конкурс за учешће у коришћењу финансијских средстава намењених за дотације невладиним и другим непрофитним организацијама значајним за образовање у 2017. години. Министарство упућује јавни позив свим заинтересованим удружењима да предложе програме ради финансијске подршке, којима ће кроз образовно-васпитне активности пружати подршку ученицима основних и средњих школа у периоду трајања пројекта, односно од 1. децембра 2017. године до 31. маја 2018. године.

Циљ јавног конкурса је унапређивање система образовања и васпитања на основу исказаних програма и пројеката удружења која пружају подршку ученицима основних и средњих школа.

Учесници конкурса могу бити удружења са седиштем на територији Републике Србије (невладине и друге непрофитне организације, основане ради остваривања циљева и унапређивања образовања и васпитања).

Удружења – учесници конкурса пријаву и предлог програма подносе у року од 15 дана од дана објављивања конкурса.

Додатне информације о конкурсу доступне су на http://www.mpn.gov.rs/javni-konkurs-za-ucesce-u-koriscenju-finansijskih-sredstava-ministarstva-prosvete-nauke-i-tehnoloskog-razvoja-namenjenim-za-dotacije-nevladinim-i-drugim-neprofitnim-organizacijama-znacajnim-za-obrazo/

Извор: Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Координационо тело