Архива вести
                   

„ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА“ У ВРАЊУ

28. јун 2018.

Прешево, Бујановац, Медвеђа – Караван „City Games,“ који је сличан некадашњим „Играма без граница,“ ускоро креће на своју турнеју, а у Врање стиже 18. јула. „City Games“су међународни спортско-забавни пројекат који је организован као серија такмичења између представника европских градова. Караван „City Games“ ће ове године посетити 10 градова у Србији.

Караван „City Games” је кренуо из Хрватске, а у Србију стиже 4. јула, када ће пријављени градови одмерити снаге на базену у Врбасу. “City Games” је осмишљен како би подстицао сарадњу између држава кроз размену туристичких, културних и економских активности на нивоу градова. Оне имају мисију да гледаоце и такмичаре забаве и едукују кроз упознавање културне баштине и традиције разних европских градова.

Игре ће бити одржане на „Јумковом” базену од 19.30 часова, а тринаест занимљивих дисциплина у води и поред базена спојиће људе и градове кроз забаву и спорт.

Пријаве се достављају преко службене веб странице city-games.com а позвани су сви спортисти, рекреативци и љубитељи спорта да се пријаве, добро забаве и донесу велику победу свом граду, а потом и својој земљи.

Извор: РТВ Ритам и Координационо тело