Архива вести
                   

HOMEPAGE АКАДЕМИЈА - КУРС ДИГИТАЛНОГ МАРКЕТИНГА (РОК: 15. ЈАНУАР 2021)

25. децембар 2020.

Предстојећи празници  су време даривања и време за нове, успешне почетке. Управо из тог разлога је Homepage академија припремила сјајне новогодишње поклоне – чак 40 лиценци онлaјн Курса дигиталног маркетинга за 40 инспиративних прича појединаца који одлуче да науче дигитални маркетинг и примене га у свом раду.

Очекују се пријаве студената, фриленсера и свих оних на почетку каријере који су одлучили да се преквалификују и професионално  остваре у дигиталним водама, као и предузетника, власника малих бизниса или људи из вашег и нашег окружења који желе да им новостечена знања помогну у остварењу њихове новогодишње одлуке.

Све што је потребно да учините је да испричате своју причу, у њој искажете намеру да у новој години унапредите своје вештине или пословање и прикажете зашто би вам и на који начин онлајн курс Homepage академије помогао на путу за остварење вашег циља – без обзира на то шта је оно што настојите да остварите у новог години.

Homepage академија је настала на темељу уверења да је дигитализација пут до успеха и због тога ће доделити 40 лиценци онлajн Курса дигиталног маркетинга у укупној вредности од 20.000 евра особама које желе да савладају дигитални маркетинг на оперативном нивоу, како би могли да дигитализују своју пословну идеју.

Курс је намењен пре свега онима на почетку каријере, али и онима који немају систематизовано знање и који би желели би да унапреде постојеће вештине у познавању дигиталног маркетинга.

Пријаве на конкурс отворене су до 15.  јануара путем платформе https://odluci-nauci.homepageacademy.rs/?utm_source=PCPress&utm_medium=HPA_PR%20txt&utm_campaign=Linkdokonkursa.

Извор: Homepage академија и Координационотело