Архива вести
                   

GREEN FEST: КОНКУРС ЗА ВОЛОНТЕРЕ (РОК: 27.10.2017)

20. октобар 2017.

Међународни фестивал зелене културе „Green Fest“ позива све младе до 30 година, који воле животну средину, филмове, уметност, учење и дружење, да се пријаве за волонтерски програм на највећем „зеленом“ фестивалу у региону југоисточне Европе, који ће се одржати од 14. до 17. новембра, у Дому омладине Београда.

Сви заинтересовани се могу пријавити слањем кратке биографије и мотивационог писма на volonter@greenfest.rs  најкасније до 27. октобра 2017. године.

Изабрани волонтери и волонтерке ће имати прилике да развију нове вештине, науче да раде у тиму, упознају нове пријатеље и потенцијалне сараднике. У претходних седам година, кроз волонтерски програм фестивала је прошло преко 300 младих волонтера којима је рад на фестивалу било прво радно искуство. На овај начин Центар за унапређење животне средине, организатор Фестивала, наставља са праксом ангажовања младих, који касније могу очекивати и прилику за рад на различитим пројектима овог удружења.

“Green Fest” је фестивал који кроз ревијалне и такмичарске филмове, изложбе фотографија, зелених иновативних производа и технологија, иницијативе, креативне радионице, дебате, предавања и још много интересантних садржаја, покреће зелени талас добрих промена у друштву.

Више информација се може пронаћи на www.greenfest.rs

Овогодишњи “Green Fest” се одржава уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, Министарства културе и информисања Републике Србије, Секретаријата за културу града Београда, Амбасаде Француске и Француског Института, Делегације ЕУ у Србији, ЕУ Инфо центра и многобројних партнера и пријатеља.

Извор: www.greenfest.rs и Координационо тело