Архива вести
                   

ГЛОБАЛНА ШКОЛА ПРЕДУЗЕТНИШТВА

18. јун 2018.

Пројекат Глобална школа предузетништва” се организује са циљем да се студентима и дипломцима омогући стицање свих знања и вештина неопходних за покретање сопственог бизниса.

Учесници пројекта ће имати прилику да у периоду од 10. јула до 11. августа развијају пословне идеје у мултикултуралним тимовима, који ће укључивати и студенте из иностранства. Тимови ће проћи кроз радионице и предавања на којима ће научити како да сачињавају маркетиншке стратегије, истражују тржиште, проналазе инвеститоре и још много тога што ће им помоћи да своје идеје претворе у стварност.

Партнер пројекта је компанија „Delhaize Serbia,” која ће учесницима пројекта омогућити да се упознају са њиховом пословном праксом и организоваће им додатне обуке.

Програм је намењен свима онима који већ имају пословну идеју, али и студентима који желе да науче нешто ново и опробају се у свету предузетништва.

Пројекат организује AIESEC организација са циљем да допринесе повећању запослености младих. AIESEC је највећа глобална организација студената која развија лидерски потенцијал младих. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC младима пружа јединствену могућност за лични и професионални развој.

Учешће у пројекту се наплаћује 800 динара.

Ако желите да овог лета и ви будете Глобални предузетник,  пријавите се на линку https://podio.com/webforms/20934714/1442795
Више информација о пројекту је доступно на Facebook страници или Инстаграму.

Извор: Грађанске иницијативе и Координационо тело