Архива вести
                   

ФОТО-КОНКУРС ЗА ЗАЉУБЉЕНИКЕ У ПРИРОДУ (РОК: 10. СЕПТЕМБАР 2019)

13. август 2019.

У склопу догађаја ЕкоСПЕКТАР, удружење ИмпаkтЕkо 19. септембра у „Мадлениануму“ организује изложбу најбољих радова фотографа из Србије.

Пројекат ЕкоСПЕКТАР је осмишљен као networking догађај, чији је истакнути део изложба током које ће бити представљени најбољи радови фотографа из Србије – фотографије којe сведоче о постојању два спектра у нашој животној средини – једног, који је последица негативног деловања људског фактора, и другог, који постоји када водимо рачуна о природи и проналазимо начине како да коегзистирамо са њом.

Професионалним фотографима и љубитељима осме уметности, који инспирацију проналазе у природи, удружење ИмпаkтЕkо пружа могућност да плодови њиховог креативног деловања буду изложени пред представницима институција, организација и компанија које послују у домену одрживог развоја и друштвено одговорног пословања и медијима.

Сви који желе да истакну лепоту крајолика наше земље, али и укажу на њене делове који постепено губе битку са безобзирним људским навикама, могу да пошању своје фотографије на: konkurs@impacteco.org  до 10. септембра у 20 часова.

Није неопходно да фотографије буду забележене професионалним фотоапаратом. Број послатих фотографија није ограничен.

Искористите прилику да утичите на ширење еколошке свести и пружите свој фотографски допринос. Можда ће управо ваши снимци бити изложени у “Мадлениануму”.

ИмпактЕко је еколошко удружење које се бави одрживим развојем и заштитом животне средине кроз активизам и подстицање информисаности о еколошком значају.  

Извор: Портал млади и Координационо тело