Архива вести
                   

ФОРУМ СОЦИЈАЛНИХ ИНОВАЦИЈА 2020 (РОК: 25. СЕПТЕМБАР 2020)

23. септембар 2020.

Смарт колектив вас позива да се придружите седмом Форуму социјалних иновација СИФ 2020, који ће бити одржан онлајн од 28.септембра до 2.октобра.

СИФ2020 тежи да кроз програмске целине омогући разговор, инспирацију и обогати знање свих учесника. Биће фокусиран на оснаживање социјалне економије и социјалних предузетника нарочито у временима кризе као што је КОВИД.

Регистујте се за СИФ2020 и постаните део заједнице од преко 800 лидера из цивилног, приватног и јавног сектора из 16 земаља, који су учествовали на СИФ-у током претходних 6 година:

• Разговарајте са кључним актерима из региона о томе како да изградимо партнерства која подстичу социјалне иновације и зелену економију? Које видове подршке предвиђа нови план за социјалну економију Европске комисије и ЦОВИД глобални савез за подршку социјалним предузећима? Каква искуства и лекције имају програми подршке за младе социјалне предузетнике у Северној Африци, на Блиском истоку и у региону Западног Балкана?

• Инспиришите се кроз приче и презентације успешних социјалних младих и зелених предузетника. Упознајте пионире импакт инвестирања у Источној и Југоисточној Европи и њихова искуства у покретању импакт фондова. Научите више о проблему управљања вишковима хране и донирању хране у Србији и Европи.

• Сазнајте – Пријавите се за радионице за социјална предузећа – Како управљати финансијама у доба кризе и Како да интегришете социјалну мисију у вашу комуникацију? Или се пријавите за неку од радионица за младе – Шта је социјално предузетништво? Шта су социјалне иновације ? Како покренути зелени бизнис?

Учешће на конференцији је бесплатно, али је број учесника на радионицама ограничен. Обезбедите место на време.

Регистрације су отворене до 25. септембра на

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuGFi7o9rXHpixItfubZQpUeM2s3LzQKRhZ1WknULuHODSFQ/viewform

Програм конференције, информације о говорницима и радионицама пратите на нашем вебсајту или Фејсбук страници:
https://www.facebook.com/smart.kolektiv

За све додатне информације,  контактирајте канцеларију Смарт колектива путем мејла office@smartkolektiv.org.

Извор; Грађанаске иницијативе и Координационо тело