Архива вести
                   

ЕУ ПРО ОБЈАВИО ДРУГИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ПРЕДУЗЕТНИЦИМА, МИКРО И МАЛИМ ПРЕДУЗЕЋИМА (РОК: 10.НОВЕМБАР 2019)

17. октобар 2019.

Развојни програм ЕУ ПРО је објавио други јавни позив за подношење предлога пројеката за набавку опреме и увођење услуга за предузетнике, микро и мала предузећа.

Рок за подношење пријава је 10. новембар 2019. године.

Укупан буџет овог позива за доделу бесповратне помоћи предузетницима, микро и малим предузећима је 2,5 милиона евра. Ова иницијатива само је једна од активности коју финансира Европска унија кроз развојни програм ЕУ ПРО у циљу подстицаја развоја приватног сектора и повећања тржишног потенцијала како би се створили услови за отварање нових радних места.

Избор корисника ће се вршити на основу евалуације пројектног предлога и пратеће документације према критеријумима објављеним у Јавном позиву. ЕУ ПРО тим ће обавити и верификационе посете апликантима одабраним кроз техничку евалуацију.

Пријаву треба послати електонским путем на e-мејл адресу rsoc.prijava@unops.org. Сва документа и апликациони формулар се предају искључиво на српском језику

Апликациони формулар (Анекс А) се предаје у Еџцел и ПДФ формату

Питања која се односе на јавни позив апликанти могу поставити преко е-мејл адресе   

 rsoc.pitanja@unops.org најкасније до 27. октобра 2019. године.

Више о програму, као и о критеријумима за избор корисника и начину аплицирања можете сазнати на онлајн инфо-сесији која ће се одржати у уторак, 22. октобра, у 11 часова. Линк за онлајн инфо сесију је https://zoom.us/j/883387297

Текст јавног позива и документацију потребну за пријављивање на јавни позив можете да преузмете на http://www.centarzarazvoj.org/vest.php?id=820&oblast=konkursi.

Извор: Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа и Координационо тело