Архива вести
                   

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ У СУБОТИЦИ ОБЕЛЕЖИО 56. ГОДИШЊИЦУ

19. мај 2016.

Суботица-Економски факултет у Суботици обележио је 56 година од оснивања.
Свечаност је приређена у амфитеатру факултета а обележавању годишњице су присуствовали ректори, декани и професори са Универзитета у источном Сарајеву, Београду, Марибору, Нишу, Тетову, бројне друге  званице и сарадници факултета, представници медија и привредних друштава као и Координационог тела.
Економски факултет у Суботици је акредитована високошколска институција у саставу Универзитета у Новом Саду. „Факултет је на јединствен и препознатљив начин утицао на квалитет живота у региону дајући допринос на пољу образовања економиста, менаџера и пословних информатичара“ истакао је академик проф. др Ненад Вуњак, декан факултета. Наставни процес се већ више од 35 година успешно реализује на две локације, у седишту Економског факултета у Суботици, и на Одељењу факултета у Новом Саду, а од 2011. године и на Одељењу факултета у Бујановцу.
Проф. др Зоран Станковић, председник Координационог тела, честитао је Економском факултету 56. годишњицу и истакао значај отварања одељења Економског факултета у Бујановцу за развој тог региона и унапређење образовања.

Извор: Координационо тело