Архива вести
                   

ДРУГО ОБАВЕШТЕЊЕ ПОВОДОМ КОНКУРСА СЛУЖБЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА УЧЕНИЦИМА СРЕДЊИХ ШКОЛА НА ПОДРУЧЈУ ОПШТИНА ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА ЗА ПЕРИОД ШКОЛСКЕ 2014/2015 ГОДИНЕ

20. октобар 2014.

Koнкурс Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, за доделу стипендија ученицима средњих школа на подручју општина Прешево, Бујановац и Медвеђа за период школске 2014/2015 године, објављен дана 02. и 14. октобра 2014. године у листу Политика, мења се у следећем:

У ТАЧКАМА I БРОЈ КОРИСНИКА И УСЛОВИ КОНКУРСА и  II ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТА ЗА ПРИЈАВУ НА КОНКУРС,  поред територија Прешева, Бујановца, Медвеђе, Лесковца и Врања додаје се и  Лебане, тако да за стипендије могу да конкуришу и ученици који имају пребивалиште на подручју општина Прешево, Бујановац и Медвеђа а уписали су средње школе на претходно наведеним територијама.

У свему осталом објављени конкурс за доделу стипендија ученицима средњих школа на подручју општина Прешево, Бујановац и Медвеђа за период школске 2014/2015 године остаје да важи.

Преузми документ: Обавештење

Извор: Координационо тело Владе Републике Србије