Архива вести
                   

„ДАНИ ВРАЊА“ ОД 24. ДО 30. АВГУСТА

28. јули 2015.

Врање - Најпосећенија и најмасовнија културно-туристичка манифестација у Пчињском округу „Дани Врања“ ће ове године  бити одржана од 24. до 30. августа. Организатори тренутно преговарају са неколико звучних имена естраде.

„Тачно је да преговарамо, али ја не бих желео ништа да најављујем док све не буде извесно. Знам да Врањанци жељно ишчекују да чују ко ће у Врању одржати бесплатне концерте, али имена ћемо саопштити за пар дана“, каже већник Небојша Зупанчић.

Ипак, постоје ствари које су извесне и већ договорене, а то је да ће у оквиру манифестације бити одржан трубачки меморијал у част Бакији Бакићу и Међународна смотра фолклора.На централној бини биће одржано и традиционално вече врањанске музике на коме ће, између осталих, наступити Чеда Марковић и Василиса. У оквиру пратећег програма и ове године одржаће се бројне изложбе, сајмови хране, етно производа и књига, књижевне вечери и други перформанси. Организатори кажу да ће за пар дана дефинисати комплетан програм и саопштити га јавности.

Извор: РТВ Ритам и Координационо тело