Архива вести
                   

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА СЛУЖБЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА У БУЈАНОВЦУ - 15.11.2023.г.

15. новембар 2023.

Бујановац – В.д. заменице директора Службе Координационог тела Јелена Чолић и в.д. помоћницe директора Јелена Јакшић разговарали су са грађанима општине Бујановац и Прешево у уторак и среду, у периоду од 09 до 15 часова у канцеларијама Службе Координационог тела.

„Дан отворених врата“ је прилика за суграђане да са представницима Службе Координациног тела разговарају о текућим питањима и потребама за које сматрају да би уз подршку институција могли да буду решени, док ће за ургентне проблеме и даље моћи да се свакодневно обрате канцеларијама Службе Координационог тела у Прешеву и Бујановцу.

Ово је пракса коју Служба Координациног тела примењује у раду већ неко време, како би омогућила суграђанима који имају потребу да се састану и разговарају са представницима Службе Координациног тела да то учине на ефикасан начин, без непотребног чекања.

Заинтересовани грађани Бујановца разговор са преставницима Службе Координациоог тела  могу заказати на телефоне 017/854 – 601.

Заинтересовани грађани Прешева разговор са преставницима Службе Координациоог тела могу заказати на телефоне 017/860-842 и
017/860 - 843.

Извор: Служба Координационог тела