Архива вести
                   

БУЈАНОВАЧКЕ СЛАВЕ 7. РОЂЕНДАН

3. август 2022.

Бујановац – Београд -  Пре седам година, 3. августа 2015, објављен је први текст на порталу Бујановачке. Од тада до данас портал је објавио  још готово 12.000 наслова.

За ових 7 година Бујановачке су се, захваљујући својој објективности и непристрасности, профилисале као медиј који ради у служби грађана. Водећи се геслом да новинарство нема нацију, постали смо први електронски медиј, не само у овом крају, који је увео и садржај на албанском језику.

Преко 10.000.000   грађана је за ово време бар једном погледало портал Бујановачке, а само од почетка ове године  објаве на Фејсбук профилу Бујновачких стигле су до 3.000.000 људи.

„У нашем уводном тексту пре 7 година, поставили смо питање: Зашто Бујановачке? Верујемо да смо у доброј мери испунили основни циљ дат у одговору на ово питање: „Зато што су Бујановачке потребне Бујановцу и зато што је он, Бујановац, потребан нама. Укратко, зато што смо потребни једни другима“, стоји у саопштењу поводом рођендана овог портала.

У име Службе Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа,своје и име запослених у служби, рођендан је Бујановачким честитала и још много успешних година порталу пожелела в.д.помоћнице директорке Службе, Тамара Милошевић Грбић.

Извор: Бујановачке, Координационо тело