Архива вести
                   

АВАНТУРЕ ПЕТРА ПАНА У БУЈАНОВЦУ И ПРЕШЕВУ

23. април 2009.

Деца из Бујановца и Прешева ће у уторак, 28. априла 2009. године, имати прилику да заједно са Петром Паном и Звончицом, уз музику, песму и игру, изборе победу и земљу Недођију поново учине чаробном. Представа „Авантуре Петра Пана“, у извођењу  новосадске „Трупе иза кулиса“, у Дому Културе у Бујановцу почиње у 11, а у Дому културе у Прешеву у 15 сати. Гостовање „Трупе иза кулиса“ организовало је Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа. Улаз на представу је за сву децу и њихове наставнике бесплатан.   

Бајка о Петру Пану је прича о неизвесном, необичном и узбудљивом путу кроз чудесну земљу Недођију, у којој влада вечита борба добра и зла, а кроз коју гледаоце представе воде Звончица и Петар Пан. Ту је и зли Капетан Кука, који ко зна који пут заборавља на обећање да ће бити добар и ствара велику заврзламу и скоро нерешив проблем. „Авантуре Петра Пана“, комбинација представе и мујзикла, обилује песмама и образовним информацијама. Деца заједно са глумцима певају песме и решавају недођијску мистерију. Распевани Бранимир на почетку представе, као и на крају, изводи мали концерт и заједно са децом пева и свира дечје песмице.

#  #  #  #


За све додатне информације можете контактирати канцеларије Координационог тела у Београду (телефон 011 / 21 20 906), Бујановцу (телефон 017 / 654 601) и Прешеву (телефон 017 / 660 843).