Архива вести
                   

АРСИЋ ОБИШАО ПОЛИЦИЈУ НА ТЕРЕНУ

17. jануар 2018.

Медвеђа - Председник општине Медвеђа Небојша Арсић је у протеклој недељи обишао полицијске пунктове на административној линији са Косовом и Метохијом, односно оне у Спонцу и Медевцу, и у отвореном разговору са припадницима полиције сазнао какво је стање на терену.

„Упркос тешким условима за рад, боравку на великим хладноћа и одвојености од породица и домова, ови људи нису клонули духом. Сагледавајући основне проблеме са којима се сусрећу и простора у коме бораве, константовано је да су услови за смештај задовољавајући, али да је потребно радити на побољшању истих”, рекао је Арсић и нагласио да у тој општини до сада нису имали већих проблема, нити других ситуација у којима би њихова полиција реаговала.

Председник Арсић је оценио да је тренутно стање у Медвеђи стабилно, као што је било и у претходном периоду, напомињући да им је Полиција много пута помагла када су у питању ванредне ситуације проузроковане падавинама.

„Прошле године смо имали ванредну ситуацију прузроковану великим наносима снега. Припадници војске и полиције су својим возилима обилазили забачена домаћинства и допремали лекове и храну Црвеног крста. Могу само са поносом да истакнем да имамо одличну сарадњу. коју ћемо чувати и даље унапређивати ”, истакао је Арсић.

Извор: Југмедиа, Инфо центар Југ и Координационо тело